Hoofdgerecht, Laatste post, Lunch, Tussendoortje
Leave a comment

Broodje gemarineerde kip met tauge

Print
Broodje gemarineerde kip met tauge

Laatst had ik ergens een heerlijk broodje gemarineerde kip met taugé op. Zo lekker altijd! Ik dacht dit moet ik echt thuis gaan maken. Beetje gaan experimenteren en uiteindelijk een heerlijk broodje op tafel!
Een stevige lunch en ook lekker als avondeten. Een slanke maaltijd en makkelijk te maken!


Wat heb je nodig voor 2 personen?

  • 2 stuks kipfilet
  • ciabatta of een ander soort brood
  • taugé
  • italiaanse kruiden
  • olijfolie

Voor de saus:

  • 1 kleine ui, fijngesnipperd
  • 2 augurken (normale maat), fijngesneden
  • 3 eetlepels Hüttenkäse
  • 150 gram YoFresh
  • 1 eetlepel Cajunkruiden
  • optioneel: yoghurt

Hoe maak je het?

Verwarm de oven voor en bak de ciabatta volgens de verpakking.

Doe wat olijfolie op de kipfilets en strooi er Italiaanse kruiden overheen. Doe er genoeg op en bak ze gaar in de koekenpan.

Maak ondertussen de saus klaar. Doe de fijngesnipperde ui, fijngesnede

n augurk, Hüttenkäse, Yofresh en een eetlepel Cajunkruiden in een kom en roer dit.  Als je de saus nog iets te dik vindt, kun je er nog wat yoghurt aan toevoegen.

Smeer de ciabatta in met saus en doe daarop wat taugé. De in reepjes gesneden kip kun je op de taugé leggen. En klaar is je broodje gemarineerde kip met taugé en een overheerlijk sausje!

Eet smakelijk!

Broodje gemarineerde kip met tauge

Deel dit recept:
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.