Laatste post, Lunch, Ontbijt, Reviews, Tussendoortje
comments 6

BitesWeLove winactie en kortingscode!

Print

biteswelove winactie

We hebben we weer een leuke winactie, deze keer in samenwerking met BitesWeLove! Bij BitesWeLove kun je lekkere en gezonde tussendoortjes bestellen, in de vorm van een flexibel lidmaatschap. Ken je BitesWeLove nog niet? Lees dan deze review en kijk gelijk even hoe je kans maakt op een proefpakketje en de kortingscode die je kunt gebruiken als je dit eens wilt proberen!

biteswelove

BitesWeLove

Het idee achter BitesWeLove is een flexibel lidmaatschap op natuurlijke tussendoortjes. Je krijgt iedere week vier zakjes met bites toegestuurd, gebaseerd op jouw favoriete ingrediënten. Je kunt in je persoonlijke profiel aangeven wat je wel of niet lekker vindt. BitesWeLove bekijkt dan welke bites hier op aansluiten en selecteren de perfecte bites voor jou. Ieder zakje heeft een basis van noten, zaden, superfoods en chocolade.
Vorige week kregen wij een proefpakketje toegestuurd van BitesWeLove. Handig, het doosje past precies door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven! Eerlijk is eerlijk, wij waren ook wel gelijk verliefd op de verpakking; het ziet er leuk uit en is ook nog eens recyclebaar.

biteswelove

Wat wij van BitesWeLove vinden

De vier smaken die wij geprobeerd hebben zijn Blueberry Cheesecake, Dark Pecan, Love This Bounty  en Sunny Autumn. Het was lastig kiezen, BitesWeLove biedt 59 verschillende smaken aan. In de zakjes zit tussen de 40 en 50 gram van jouw favoriete ingrediënten. Het is makkelijk mee te nemen naar werk of school en is precies genoeg om als tussendoortje te nemen.

biteswelove3

We hebben de bites op verschillende manieren gegeten. Een zakje hebben we zo opgepeuzeld, de andere zakjes hebben we door yoghurt en havermout gedaan. De bites kun je op ieder moment van de dag eten, ook tijdens het ontbijt door overnight oats of een mugcake is het echt een aanrader!
Het is prettig dat je steeds een andere smaak te pakken hebt. Het ene hapje heb je chocolade, dan weer kokos, dan een hazelnoot. Afwisselend dus!
Wat we handig vinden aan de bites is dat je zelf niet hoeft na te denken wat je nu weer eens door je yoghurt/havermout of als tussendoortje gaat nemen. De ingrediënten in het zakje zijn perfect op elkaar afgestemd en de smaken passen goed bij elkaar. Ook zitten er dingen in die je misschien zelf niet zo snel koopt, omdat je dan gelijk met een hele zak zit. Wij zijn echt enthousiast over de afwisselende smaken die BitesWeLove aanbiedt en de manier waarop je zelf de keuze hebt over de smaken die je ontvangt!

Winactie en kortingscode!

In samenwerking met BitesWeLove hebben we een leuke winactie om kennis te maken met de bites en mogen wij een box met vier bites verloten onze volgers. Wat je hiervoor moet doen?

winactiebiteswelove

Naast deze winactie heeft BitesWeLove ook een actie voor onze volgers om de eerste box met 50% korting te kunnen bestellen. Deze actie loopt tot 14 oktober 2015. Vul bij je bestel

ling de kortingscode BUUF50 in en ontvang de eerste box met bites voor de helft van de prijs!
winactiebiteswelove

 

Deel dit recept:
 

6 Comments

 1. Ik heb mijn kans gewaagd door jullie bericht te delen op mijn facebookpagina. Ik denk dat het ‘gezond eten’ veel gemakkelijker zal gaan met hulp van BitesWeLove!

   
 2. Ling Choi says

  Heerlijk verantwoordelijke tussendoortjes! Lekker snacken zonder schuldgevoelens. Ik like jullie beide op Facebook!

   
 3. Pingback: De nieuwste Blog Winacties! [update 06-10-2015] | Prijsvragen Blog

 4. Joy says

  Wil dit graag een keer proberen, twijfel steeds om het te kopen… heb geliked en gedeeld op FB 🙂

   
 5. Amina says

  Hier heb ik al eens van gehoord ben benieuwd en zou het graag willen uit proberen om het misschien te kopen als het me bevalt. Love it! Ik hoop dit heeel erg te winnen.

  Liefs,

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.