Advertorial, Laatste post
Leave a comment

Vlees.. hier lees je waar je online goed vlees kunt kopen!

Print

Waar vind je nu nog echt goed vlees?

Steeds meer mensen kiezen ervoor om wat minder vlees te gaan eten. Goed voor het milieu, want als er minder dieren nodig zijn komt er ook minder stikstof in de lucht. Bovendien vindt lang niet iedereen het nodig dat er op grote schaal dieren worden gefokt alleen maar om ze op te kunnen eten, en mag dat best een beetje minder. We hebben als mens niet dagelijks vlees nodig om gezond te blijven, en soms kan het zelfs gezondheidsvoordelen opleveren als we er wat minder van eten. Kortom, genoeg redenen om wat minder vaak vlees op het menu te zetten. Maar als we het dan eten, dan willen we wél dat het echt goed is. Kwaliteitsvlees, wagyu misschien, geen kiloknallers, en liefst ook nog eens een beetje afwisselend. Maar waar vind je dat tegenwoordig eigenlijk?

salade_halloumi_vijgen_steak_kamado

Waar zijn al die slagers gebleven?

Kijk eens om je heen in een willekeurige winkelstraat, en je vraagt je af waar ze toch gebleven zijn. De slagers, maar ook de bakkers en de andere speciaalzaken. Ze verdwijnen meer en meer uit ons straatbeeld, en dat is eigenlijk zonde. Gelukkig is er op het gebied van slagers wel een prima alternatief: de online slager.
Misschien heb je het geluk dat er in jouw woonplaats nog wel eentje zit, een echte, goede slager, maar dat wordt helaas meer en meer een uitzondering. De speciaalzaken verdwijnen steeds meer uit ons straatbeeld, en we merken met zijn allen steeds meer hoe jammer we dat eigenlijk vinden. Gelukkig geldt dat voor sommige zaken online hele goede alternatieven opduiken.  Online bestellen in plaats van bij de slager om de hoek, dat voelt in het begin misschien een beetje raar, maar kan wel grote voordelen opleveren.

Hier vind je bijzonder vlees

Waar je in de supermarkt vooral vlees tegenkomt dat op grote schaal gegeten wordt en dat betaalbaar, soms zelfs uitgesproken goedkoop is, ga je naar een slager vaak juist voor het meer bijzondere vlees. Vlees van een betere kwaliteit, want dat proef je, of vlees dat in de supermarkt niet zo snel te vinden zal zijn.
Dit geldt ook voor de online slager. Hier vind je je dagelijkse vlees, maar dan van betere kwaliteit dan je wellicht gewend bent, en die bijzondere stukken vlees waar je je rot naar kan zoeken. Zo weet je zeker dat je, op de momenten waarop je vlees wilt eten, een echt goed stuk te pakken hebt. Want juist als je wat minder vlees eet, wil je er natuurlijk wel echt van kunnen genieten.

Trek gek

regen van het lezen van dit artikel? Neem eens een kijkje bij de recepten voor Glutenvrije salade met gegrilde halloumi, vijg en flat iron steak en Loaded sweet fries pulled chicken voor inspiratie!

 

Deel dit recept:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.