Laatste post, Zuid-Holland
Leave a comment

Hotspot Bakker de Kruijf

Afgelopen maand hadden wij met Pasen een leuke winactie die mede mogelijk werd gemaakt door Bakker de Kruijf! Daarom vonden wij het een leuk idee om deze bakker even in de spotlights te zetten en te laten zien wat deze bakker nog meer te bieden heeft dan alleen maar brood ;).
bakkerdekruijf
Bakker de Kruijf bestaat al sinds 1939! De bakker is begonnen in Hazerswoude-dorp en later verhuisd met de winkel naar Zevenhoven waar zij hun brood voornamelijk verdiende met het venten. Pas in 2002 is Bakker de Kruijf zich ook aan vestigen in Nieuwkoop en Nieuwveen en in 2010 in Mijdrecht, Vinkeveen en Wilnis.
Binnenkort bestaan zij dus al 80 jaar, wauw!

 

Waar staat Bakker de Kruijf voor?

Ambachtelijk handgemaakt
Geïnspireerd door onze grootouders
Warm en persoonlijke familiegevoel
Vakbekwaam en met liefde en smaak gebakken

Bakker de Kruijf besteed veel aandacht hun klanten en hebben een zeer divers assortiment. Zo is het een warme bakker en een banketbakker. Je kun bij de bakker terecht voor brood, gebak, (bruids)taarten, geboortekoekjes en zakelijke lunch. Zij proberen elk seizoen en vooral ook tijdens de feestdagen altijd weer smaakvolle producten te bedenken en vernieuwend te zijn. Ook hebben zij elk jaar weer terugkerende populaire lekkernijen, zoals; met Pasen de Paas Kip Cake, met kerst de Sneeuwster, met Sinterklaas de speculaas bavaroise, met Oud en Nieuw volkoren oliebollen en in de periode van Moederdag verkopen de aardbeienschelpjes altijd reuzegoed! Maar eerlijk is eerlijk, ze zijn ook zooo lekker!

Verder hebben ze nog bijzondere producten die zij verkopen die je echt een keer moet proberen! Wat dacht je van pizza deegbollen? Je koop ze, doet ze in de vriezer en als je pizza wilt maken ’s avonds haal je de bollen er ’s ochtends uit en laat ze ontdooien. Als ze ontdooid zijn een beetje bloem en een deegroller gebruiken, het deeg uitrollen en klaar is je pizzabodem!  Appeltje eitje!
Daarnaast zijn de desembroden erg lekker; bijvoorbeeld de Cranberry noten of Dadel noten brood. Of wat dacht je van onze citroen koek (geïnspireerd door een trip naar Italië) of de overheerlijke amandelkoekjes.
De Toscaanse luxe is ook zeer uniek, een hartig broodje met prei paprika en ham.

Natuurlijk houden ze ook rekening met de klant en is er tegenwoordig veel vraag naar 'gezonde' producten. Ze verkopen ook gluten-en lactosevrij gebak. Of het brood: ambachtsvolkoren. Dit is 100% volkoren, lactose vrij en E-nummervrij.

Zoveel keus! Ben je nieuwsgierig geworden naar dit familiebedrijf waar klantvriendelijkheid, service en kwaliteit op nummer 1 staat?

Ga eens langs bij een van de winkels in Zevenhoven, Nieuwkoop, Nieuwveen, Mijdrecht, Vinkeveen of Wilnis! Geopend van 8:00-18:00u en met koopavonden tot 20:00u.

Als je wat luier bent of ver weg woont, kun je natuurlijk ook gewoon even de website bekijken met alle lekkernijen!
Op de site hebben zij de veelgestelde vragen op een rijtje gezet. Leuk om even door te lezen. De volgende vragen komen o.a. aan de orde:

Hoe krijg ik mijn broodje weer krokant?
Welk brood bevat de meeste vezels?
Welke gelatine wordt er verwerkt in gebak; runder of varkens?
Hoeveel brood mag je per dag eten?
Hoe kan ik brood het beste bewaren?

Bakker de Kruijf is ook actief op Facebook en plaatst vaak  leuke en vooral handige weetjes en updates! Zeker de moeite om de pagina te volgen en zo weet je precies wanneer je jouw favoriete lekkernij weer kunt kopen!

 

 

 

Deel dit recept:
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.