Hoofdgerecht, Laatste post
comment 1

De paashapjes van Buufenbuuf!

Het Paasweekend staat voor de deur, en dat staat meestal garant voor lekker eten met familie en vrienden! Weet je even niet wat je allemaal kunt maken? Dan zijn deze paashapjes van Buuf en Buuf handig om wat inspiratie op te doen! 
We hebben wat recepten voor je bij elkaar gezocht die je op tafel kunt zetten tijdens het ontbijt, brunch of lunch. Er zit van alles tussen, zoet, hartig, koud, (on)gezond, makkelijk en dingen die wat meer tijd kosten. Je vindt vast iets waar je blij van wordt! 
Bekijk wat we voor je gevonden hebben, of kijk zelf nog eens rond op de site. We vinden het natuurlijk erg leuk als we foto's ontvangen van jullie Paastafel met één van onze gerechten! Tag ons in je post op Instagram of Facebook, of laat een foto achter op onze site. 

Alvast een fijne Pasen! 

HARTIGE MUFFINS MET SPEK, UI EN ITALIAANSE KRUIDENHartige muffins met geitenkaas en spek

VROLIJKE PAAS ROCKY ROAD
vrolijke-paas-rocky-road

GEVLOCHTEN KANEELBROOD
gevlochten kaneelbrood

KOOLHYDRAATARME SPINAZIE OMELETWRAP MET GEROOKTE ZALMspinazie omelet met gerookte zalm

CHOCO-KOKOS BONBONS ZONDER SUIKER
Choco-kokos-bonbons zonder suiker

GEVLOCHTEN PAASBROOD MET GEROOKTE ZALM, GEITENKAAS EN EIGevlochten paasbrood met gerookte zalm

BROODJE MET FOREL EN LIMOENMAYO
Broodje_forel_limoen_mayo

SNELLE SLANKE KIP-CHAMPIGNONRAGOUTsnelle kip en champignon ragout zelfgemaakt

ZELFGEMAAKT VOLKOREN SPELTBROODzelfgemaakt volkoren speltbrood

BRUSCHETTA MET GEITENKAAS EN PERENMOESbruschetta met geitenkaas en perenmoes

Deel dit recept:
 

1 Comment

 1. Hi Buufjes,

  Mijn naam is Marjolijn en ik ben werkzaam bij Boomerang Agency, een reclame bureau wat al jaren nauw samenwerkt met Heinz.

  Om maar meteen met de deur in huis te vallen: we willen graag met je samenwerken!
  Voor onze klant Heinz zijn we op zoek naar food gerelateerde bloggers en vloggers die perfect zouden zijn voor een nieuwe campagne in 2018.

  Heinz lanceert in Mei de Favourite Foodie campagne die tot October zal duren. Deze campagne is een soort Masterchef achtige cook-off waarbij de foodies tegen elkaar zullen strijden door heerlijke gerechten te maken. Als contestant maak jij dus samen met 4 andere foodies kans om Heinz’s favourite foodie te worden.
  Gedurende de campagne zullen er 9 challenges plaats vinden, waarbij jullie de opdracht krijgen om bepaalde gerechten te koken, uiteraard altijd met een Heinz product. Dit kan tussen een Italiaans gerecht tot aan een bbq cook off variëren.

  Alle challenges zullen gefotografeerd of gefilmd worden en wij bieden uiteraard een vergoeding aan voor de samenwerking. De content zou dan telkens op je eigen kanaal en op de kanaal van Heinz geplaatst worden. Sommige posts die je op je eigen kanaal post zullen ook nog door Heinz worden aangejaagd, dit maakt de campagne qua PR en reach heel waardevol. We verwachten dat je account, reach en likes aanzienlijk zullen groeien.

  Om je verder te informeren over de samenwerking zou ik graag met je bellen, 0638236248. Ik zal dan alle ins & outs aan je voorleggen.
  Het betreft een volledig vrijblijvende afspraak. Naderhand kun je beslissen of je alsnog graag mee wil doen, en kunnen wij afwegen of je de perfecte match bent voor deze campagne.

  Ik hoor heel graag of je hier aan geïnteresseerd bent.

  Met vriendelijke groet,

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.