Hoofdgerecht, Laatste post
Leave a comment

Visstoofpotje met groente en rijst

Print

visstoofpotje met groente en rijst

Een lekker visstoofpotje met groente en rijst. Binnen 15 minuten op tafel en heel makkelijk te maken! Lekker met rijst, stokbrood of gekookte aardappelen! 

Wat heb je nodig voor 2 personen?

  • 200 gram rijst
  • 2 teentjes knoflook
  • 250 gram Italiaanse wokgroente
  • 200 gram kabeljauwfilet
  • 3/4 pakje Tomato Frito
  • 100 ml droge witte wijn
  • 2 el Italiaanse kruiden
  • zout en peper
  • olijfolie
  • optioneel: verse tijm

Hoe maak je het?

Ontdooi de kabeljauwfilet en kook de rijst volgens de verpakking.
Snijd de knoflook fijn, doe wat olijfolie in de pan en fruit de knoflook. Voeg de wokgroente erbij en bak dit even aan voor een paar minuten.

Voeg nu de wijn, Tomato Frito, Italiaanse kruiden en eventueel de tijm toe. Roer even om en laat heel even sudderen. Snijd ondertussen de kabeljauw in stukjes en voeg toe aan de saus. Doe de deksel op de pan en laat voor 5 minuten even stoven op laag vuur. Als je vindt dat het te weinig saus is kun je wat Tomato Frito toevoegen en nog een klein beetje witte wijn. Proef even of de saus genoeg smaak heeft. Anders kun je nog wat kruiden en peper en zout toevoegen

.

Serveer de rijst op de borden en vervolgens de saus met kabeljauw en groente. Ter garnering kun je nog wat verse tijm op de saus leggen.

TIP! Ook lekker met gekookte aardappelen of stokbrood lekker dopen!

 Klaar is je visstoofpotje met rijst en groente! Eet smakelijk!

 

Deel dit recept:
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.