Ga terug

Chili con carne met zoete aardappel van de Kamado met een biertje van mr. Hop

Porties 2
Bereidingstijd 2 uur

Equipment

  • Kamado of andere bbq
  • Dutch oven

Ingrediƫnten

  • 600 gr riblappen
  • 1 teentje knoflook
  • 1 gele paprika
  • 1 rode peper
  • 1 blikje kidneybonen
  • 1 blikje tomatenblokjes
  • verse koriander als garnering
  • 1 tl komijn
  • 1 tl (gerookte) paprikapoeder
  • halve tl kaneel
  • halve tl chilipoeder
  • peper en zout
  • 200 ml water

Bijgerechten

  • 1 grote zoete aardappel per persoon
  • maiskolven
  • 1 bekertje zure room
  • guacamole
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: BBQ, Mexicaans
Trefwoord: BBQ, chili con carne, grillen, Kamado, mexicaans, mr.hop, speciaalbiertje, zoete aardappel