Ga terug

Snelle Vietnamese Pho soep met biefstuk

p.s. glasnoedels en mihoen zijn trouwens niet hetzelfde! Mihoen is een dunne, Chinese noodle gemaakt van rijstbloem  en glasnoedels zijn gemaakt van zetmeel uit de mugboon. Mihoen valt eerder uit elkaar en ziet er ook witter uit. Je kan het wel gewoon beide gebruiken, maar gebruikelijk zijn toch wel de glasnoedels.
Porties 4 personen
Bereidingstijd 30 minuten

Ingrediënten

  • 1,5 liter runderbouillon
  • 750 ml water
  • 3 knoflookteentjes, gepeld
  • 3 stuks steranijs
  • 1 kaneelstokje
  • 50 ml vissaus
  • 3 cm gember
  • 250 gr tauge
  • glasnoedels of evt mihoen
  • 2 eieren, losgeklopt
  • 250 gr biefstuk
  • 1 a 2 bosuitjes, in dunne ringen
  • 1 rode peper, in dunne ringen zonder zaadjes
  • munt, fijngescheurd

Optioneel

  • gebakken uitjes
  • mini champignons(Jumbo)
Gang: Hoofdgerecht, Lunch, Soep, Voorgerecht
Keuken: Aziatisch
Trefwoord: aziatisch, biefstuk, maaltijdsoep, pho, soep