Wat blijf dit toch lekker… Dit recept hebben wij al eerder gepost, maar deze keer met wraps en een overheerlijke honing-mosterd saus erbij! Deze crispy chicken is zoveel lekkerder dan de bekende kipketen. En het is ook zo makkelijk en de bereidingstijd is misschien in totaal 10 minuten. Oke oke…je moet dan wel 30 minuten wachten voordat je kip lekker krokant is, maar dat moet je er echt voor over hebben, want deze crispy chicken is echt goddelijk! Weg met de pakjes en zakjes, want wij hebben HET recept voor crispy chicken!
Zelfgemaakte crispy chicken wraps
Ingrediënten
Crispy chicken
- 500 gr kipfilet
- 3 a 4 handjes (suikervrije) cornflakes
- 2 tl gemalen komijn
- 1 tl chilipoeder
- 1 tl paprikapoeder
- 1 teentje knoflook
- 2 el olijfolie
Wraps
- 2 grote of 4 kleine tortillawraps
- halve komkommer
- 1 tomaat, in kleine blokjes
- 1 bosui, in dunne ringetjes
- paar handjes ijsbergsla
Honing-mosterdsaus
- 2 el mayonaise
- 2 el honing
- 2 el Dijon mosterd
Hoe maak je de crispy chicken wraps?
Je begint met de crispy chicken, omdat dit nog eventjes in de marinade moet staan. Als je echt haast hebt, dan kun je het ook meteen klaarmaken!
Bekijk hier hoe je de crispy chicken klaarmaakt!
Als de crispy chicken klaar is kun je de wraps opwarmen.
Leg wat sla, komkommer, bosui en tomaat op de wraps en leg daar vervolgens de stukjes crispy chicken op. Maak het af met een overheerlijk honing-mosterdsausje!
Doe de mayonaise, honing en Dijon mosterd in een kommetje en mix alles totdat het een glad geheel is en klaar is je honin- mostersausje!
Doe dit over de wraps en zet het nog op tafel voor de liefhebbers!
Echt zo lekker 🙂
Dankje Inge!