Dadel-vijgenrepen

1.2K

img_27031

Whooo overheerlijke dadel-vijgenrepen, love it! Ik was op zoek naar een gezonde en makkelijke snack. Het moest niet al te lang duren en ook niet teveel ingrediënten. Ik kwam uit bij deze heerlijke gezonde en snelle dadel-vijgenrepen die ik al op mijn ’to do’ lijstje had staan van de blog depanvanpien.

Het enige wat je voor deze gezonde  dadel-vijgenrepen nodig hebt, is een keukenmachine (GEEN blender), een schaal & een klein beetje geduld. Het is een makkelijk recept en het hoeft ook niet in de oven!

Wat heb je nodig voor de  dadel-vijgenrepen?
125 gram dadels
125 gram vijgen
40 gram geraspte kokos
50 gram walnotenIMG_2667

Hoe maak je het?
Je doet de dadels en de vijgen in de keukenmachine en je mengt deze tot een dikke kleverige pasta. Vervolgens gooi je de geraspte kokos en de walnoten erdoor. Je ziet vanzelf wanneer dit helemaal fijngemalen is en het klaar is.

IMG_2676

Bekleed een ovenschaal met bakpapier. Doe het mengsel in de schaal en druk dit goed aan. Laat het minimaal 2 uur in de koelkast staan.

IMG_2681

Als het klaar is kun je de dagel-vijgenmassa in repen snijden. Als je dit hebt gedaan, kun je het beste stukjes bakpapier om de repen heen vouwen, want anders blijven de repen aan elkaar plakken. Bewaar de  dadel-vijgenrepen in de koelkast in een afgesloten bakje.

En je gezonde en snelle dadel-vijgenrepen zijn klaar!
Ideaal om mee te nemen naar je werk of voor onderweg!

Eet smakelijk!

Psst! Volg ons ook op facebook instagrampinterest en bloglovin

Praat mee

Reacties zijn niet (meer) mogelijk.

Sluiten
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Sluiten