Een verjaardag maak je extra feestelijk met deze tips!

1K
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Zo wordt een verjaardag extra feestelijk

Vier jij je verjaardag? Als er één feest is dat we bijna allemaal vieren, dan is het onze verjaardag. Met zoveel verjaardagen in een jaar valt het echter niet mee om er een beetje een memorabele dag van te maken. Je eindigt al snel met zijn allen in een kringetje. Niks mis mee, maar wat doe je als je het eens net een beestje extra feestelijk wilt maken?

Het zit ‘m in de aankleding

Zelfs de meest standaardverjaardag die we in Nederland kennen, zo eentje waarbij we met zijn allen in een kring zitten, kun je extra feestelijk maken door de boel extra leuk aan te kleden. Pak eens lekker uit met feestelijke slingers of mooie, grote ballonnen, en je zal zien dat de sfeer direct anders is.

Ook met de traditionele verjaardagstaart kun je net een beetje extra uitpakken. Door voor een extra mooie taart te kiezen, hem te serveren met taartfonteinen of sterretjes bijvoorbeeld. Er zijn ook prachtige taartplateaus te koop, die de taart meteen extra mooi en feestelijk maken. Dat ziet er toch meteen een stuk leuker uit dan de taart vanuit de doos serveren!

Maak ook een beetje extra werk van de rest van de aankleding. Kies voor feestelijke gebaksbordjes, zorg dat er een leuke muziek playlist klaar staat en overweeg om alle aanwezigen een klein aandenken mee te geven naar huis. Zo zullen ze jouw verjaardag niet snel vergeten!

Geef eens ander soort feest

Wil je er een extra bijzonder feest van maken? Dan vier je je verjaardag gewoon eens op een heel andere manier! Stap eens af van de kringverjaardag, en geef een groot feest waarbij de mensen blijven staan en lekker rond kunnen lopen. Je zal zien dat dat meteen voor een heel andere dynamiek zorgt.

Ook een themafeestje doet het altijd goed. Jij zorgt voor aankleding en hapjes en drankjes in een bepaald thema, de aanwezigen doen de rest. Je kunt bijvoorbeeld aan iedereen vragen om binnen het gekozen thema gekleed naar je feestje te komen, of een cadeau uit te kiezen dat er goed bij past.

Ben je niet zo van de grote feesten, en vind je het meestal niet eens écht leuk om je verjaardag te vieren? Laat dan alle manieren waarop je dat tot nu toe gedaan hebt eens los. Het is jouw verjaardag, jouw feestje, en het is vooral van belang dat jij het naar je zin hebt. Hoe, dat maakt niet uit. Alleen een paar beste vriendinnen thuis uitnodigen, met een klein groepje een leuk dagje weg of uit eten met je partner; uiteindelijk is er maar één persoon die bepaalt hoe jouw verjaardag gevierd gaat worden, en dat ben jij.

Zoek je nog een taart om te maken voor je verjaardag? Kijk dan eens naar deze makkelijke brownietaart!

Sluiten
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Sluiten