Foodfacts, Laatste post, Reviews
Leave a comment

Review Vatille, je eigen thee samenstellen!

Print
 

vatille

Thee is na water de meest gedronken drank ter wereld, een natuurlijk product dat al eeuwenlang wordt gedronken. Vanaf nu kun je je eigen thee samenstellen; jouw favoriete smaken bij elkaar zodat jouw thee moment een ware beleving wordt! Ook kun je gewoon een creatie kiezen die Vatille al heeft samengesteld als je zelf even inspiratieloos bent.

Tegenwoordig zijn er tal van smaken, maar helaas bestaat er bijna geen pure thee meer. Bijna in elke smaak van thee van de bekende merken zitten bestrijdingsmiddelen, giftige stoffen, kunstmatige ingrediënten, toegevoegde smaakstoffen. Bah! En helaas…weinig mensen weten dit!

Met liefde samengesteld…
De thee van Vatille is juist het tegenovergestelde! Puur, fairtrade en met liefde samengesteld.
Er gaat niets boven een heerlijk kopje thee op de bank onder een dekentje!
review-vatille2

En proeven maar…
Wij mochten een thee uitproberen en hier een review over schrijven. Leuk!
De smaak groene thee, hibiscus en appel kwam door de brievenbus. Altijd leuk om een pakketje op de mat te zien liggen. Snel openmaken! Wat een leuk verpakt zakje met een duidelijke gebruiksaanwijzing.
review-vatille1Het is gewoon al zonde om het pakje open te maken… Maar toch moeten we het proeven dus hup die waterkoker aan en het zakje openen. Natuurlijk even ruiken aan de thee. Een geur van gedroogde bloemen en fruit, lekker. Je krijgt ook zakjes meegestuurd waar je de thee in kunt doen. Handig voor als je geen theebolletje of glas met filter hebt.

Groene thee: helpt bij afvallen, vermindert stresshormonen, vermindert cholesterol, anti-oxidant
Hibiscus (bloem): gaat overgewicht tegen, ontspannend effect op de bloedvaten, vocht afdrijvende werking
Appel: betere nachtrust, zenuw kalmerende werking

review-vatille3

Toen de thee 8 minuten had gestaan mocht het zakje eruit. Ik rook een lichte geur van verschillende smaken, niet echt te plaatsen eigenlijk.  Maar de smaak is heel apart! Dit had ik echt niet verwacht. Hibiscus blijkt redelijk zuur te zijn, maar ontzettend gezond! Toen maar even wat honing toegevoegd en toen was het een stuk aangenamer. Een hele frisse en fruitige thee! Je proeft echt goed dat dit verse thee is en zo leuk dat deze 3 ingrediënten zo´n combinatie kunnen vormen. Ik vind dat toch wel knap als je dat zo goed voor elkaar kan krijgen. En je weet dat je een gezonde en pure thee drinkt zonder toevoegingen en dat is tegenwoordig best zeldzaam, dus een extra verwenmomentje!

De site is trouwens echt gebruiksvriendelijk. Het is meteen al duidelijk hoe je je thee kunt samenstellen en als je gewoon even geen zin hebt om na te denken over welke smaken nou lekker zijn, kun je ook gewoon de creaties bekijken die Vatille heeft samengesteld. Zo kun je kiezen uit bijvoorbeeld speculaasthee, anti-griep, zoete liefde, sneeuwwitje etc.. Leuk bedacht en duidelijk wat het is. En trouwens, je kan ook een cadeaubon kopen en cadeau doen. Leuk en origineel voor als je iemand kent die een echte theeleut is 🙂

Winactie voor onze volgers!
Ik ben nu al enthousiast, want wij mogen een pakketje thee verloten! Lekker om tij

dens de koude en kille herfstdagen met een kop thee op de bank te zitten. Een momentje om naar uit te kijken!

We snappen dat je enthousiast bent geworden! Kijk op de site van Vatille naar de talloze mogelijkheden voor je eigen thee!

review-vatille

Deel dit recept:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.